Min historie

Jeg har altid følt en enorm velvære både fysisk og psykisk ved at dyrke yoga og skyldes at yoga for mig er stilstand og konstant bevægelighed på samme tid. Jeg har altid dyrket meget sport og har som yngre altid presset mig selv til at yde bedre og oftest ignoreret kroppens tegn på, at den blev overbelastet! Med yoga fandt jeg en udfordring som fascinerede mig og som komplementerede mine løbeture rigtig godt. Jeg er blevet meget bedre til at lytte til min krop og til at mærke efter.
 
Med yoga kan du ikke forcere noget og hvis du prøver, vil det være tydeligt, at du ikke har fokusering på hvordan, du kommer frem til målet men mere hvordan du når målet. Det at man ikke bare kan presse kroppen, var en enorm udfordring for mig  – jeg måtte bare indse, at jeg ikke var lige så smidig eller stærk som kvinden ved siden af mig og da først jeg havde lært at acceptere det, så kunne jeg begynde at arbejde med mig selv og så kom der mere ro og veltilpashed og dermed også indre og ydre styrke. Og den fik jeg brug for…..
 
Jeg har al den tid jeg har lavet yoga vidst, at det var helt fantastisk for mig. Men det var først efter operationen efter pludselig opstået livstruende sygdom, at jeg forstod 100% fordelene ved yoga. Lægen sagde direkte til mig, at jeg kun havde overlevet p.g.a min enorme styrke, både den indre og ydre – en styrke som yogaen absolut havde en stor del af æren for. Derefter tænkte jeg mere og mere på, at blive yoga instruktør og da så alle brikker faldt på plads, ja så var det bare at gå igang. Jeg har undervist siden midten af  2010 og elsker den energi der er, når vidt forskellige mennesker mødes I et fællesskab for at skabe lige præcis det de har brug for lige den dag.
 
Kontakt Linda her
Sense of Yoga | Femsølyngvej 12, 2970 Hørsholm - Denmark | Tlf.: +45 24202302 | mail@senseofyoga.dk